Menu

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom megnézni a kérdésekre adott válaszokat?
A kérdésre kattintva a kérdés alatt megjelenik a rá adott válasz.
Milyen táblák ezek az ajándéktáblák?
Az ajándéktáblák a közlekedési táblákkal azonos módon kinéző, horganyzott fém táblák. Választás szerint készülhetnek műanyagból is.
Mennyi idő alatt szállítják ki a megrendelt táblát?
Az alap (extra választása nélkül) táblák 3-5 munkanap alatt kerülnek kiszállításra a DPD csomagküldő szolgálat által. Az extra szolgáltatásoknál egyedileg jelezzük, hogy ezen felül hány munkanapot vesz igénybe elkészítésük.
Melyik alapanyagot válasszam?
Tábláinkat műanyag és horganyzott acéllemez kivitelben készítjük. A kettő közötti jelentős különbséget a műanyag lényegesen könnyebb súlya, azonban nagyobb sérülékenysége jelenti. Külön kérésre árajánlat alapján porszórt horganyzott lemez vagy alumínium kivitelben is el tudjuk készíteni azokat.
Milyen vastag a tábla?
Tábláink 1,5 - 2 mm vastagok. Lehetőség van egyedi árajánlat alapján peremmel ellátni, vagy alumínium profillal keretezni azokat. Igény esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolatban szereplő elérhetőségeink valamelyikén.
Van-e lehetőség teljesen más alakú tábla megrendelésére?
Természetesen. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolatban szereplő elérhetőségeink valamelyikén.
Van lehetőség más felirattal vagy ábrával ellátott tábla megrendelésére?
Igen, a táblákat teljesen testre tudjuk szabni. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolatban szereplő elérhetőségeink valamelyikén.
A táblákat milyen módon lehet felfüggeszteni?
A felfüggesztés módját a megrendeléskor lehetséges kiválasztani az alábbiak közül: nincs felfüggesztés, két lyuk a tábla tetején, támaszték. Amennyiben nincs előre kialakítva a felfüggesztés, a tábla kétoldalú ragasztóval (3M) is rögzíthető, illetve sínbe helyezhető.
Kaphatóak-e a felfüggesztéshez szükséges elemek?
Igen, ezek webshopunkban megrendelhetőek.
Milyen módon fizethetek?
Lehetőség van utánvételes szállításra, illetve lehetséges előre utalás vagy paypal-on keresztüli fizetés. Bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

 

Copyrightˆˆ Szabados-ok Kft. 2013-2014. Minden jog fenntartva.